February 4, 2026 1:31 am

KEMER’DE NOSTALJİ RÜZGARI: TURHAN ANATÜRK VE AHMET KURGA BİR ARAYA GELDİ

Kemer’in sevilen emekli öğretmenlerinden ve siyasetin tecrübeli isimlerinden Turhan Anatürk, Kuzdere Mahallesi sakinlerinden Ahmet Kurga’yı ağırladı. İkilinin buluşmasında hem eski Kemer yad edildi hem de güncel konular üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirildi.

Kemer’in tanınmış simalarından, eğitim camiasının saygın ismi ve tecrübeli siyasetçi Turhan Anatürk, geçtiğimiz günlerde anlamlı bir ziyarete ev sahipliği yaptı. Kuzdere Mahallesi’nin sevilen sakinlerinden Ahmet Kurga, Anatürk’ü ziyaret ederek uzun süre sohbet etti.

Geçmişten Günümüze Kemer Sohbeti
Sıcak ve samimi bir atmosferde geçen buluşmada, Kemer’in eski günleri, ilçenin dönüşümü ve anılar tazelendi. İkili, “Nerede o eski Kemer?” dedirten nostaljik hatıraların ardından, ilçenin bugünkü durumu ve toplumsal meseleler üzerine de görüş alışverişinde bulundu.

Tecrübe ve Gönül Köprüsü
Kemer’in yerel değerlerine ve komşuluk hukukuna vurgu yapan bu ziyaret, ilçede tecrübe ile dostluğun buluştuğu güzel bir örnek olarak yorumlandı. Ahmet Kurga, Turhan Anatürk’ün gerek eğitim gerekse siyasi tecrübelerinden her zaman ilham aldıklarını ifade ederken; Anatürk de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini iletti.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *