May 13, 2026 12:19 pm

KEMER’DE HALK OYUNLARI TÜRKİYE GRUP ŞAMPİYONASI DÜZENLENDİ

Kemer’de Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından düzenlenen Kulüpler Halk Oyunları Türkiye Grup Şampiyonası düzenlendi.

2-3 Mayıs tarihlerinde Kemer Bahri Tanrıkulu Spor Salonu’nda gerçekleştirilen organizasyona Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Türkiye’nin farklı illerinden gelen minik, yıldız, genç ve büyükler kategorisindeki ekipler, sergiledikleri performanslarla izleyicilerden büyük beğeni topladı. Kaymakam Solmaz, halk oyunlarının kültürel mirasın yaşatılması açısından önemine dikkat çekerek tüm katılımcılara başarılar diledi.

Renkli görüntülere sahne olan şampiyona, Kemer’in kültürel ve sosyal etkinliklerdeki aktif rolünü bir kez daha ortaya koydu.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *